# WP3,5,6 Joint meeting

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 0 Type: not specified

# Metadata (what should be in the data, how can we compute and access them, recommandations on tools for data/metadata querying)

Monday, 12 November 2018 10:00 (1h 30m)

Contribution ID: 1 Type: **not specified** 

### Containerization, grid vs cloud

Monday, 12 November 2018 11:30 (2 hours)

Contribution ID: 2 Type: not specified

### Quality assessment of environments and procedures

Monday, 12 November 2018 14:30 (1 hour)

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Workflows (from user and technical point of view)

Monday, 12 November 2018 15:30 (2 hours)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

## Workflows (adding services needed)

Tuesday, 13 November 2018 09:00 (2 hours)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Next year plan (data challenges and pipeline and AAI testing)

Tuesday, 13 November 2018 11:00 (1 hour)

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### D6.1 AAI and software tools as proposed in D3.2

Tuesday, 13 November 2018 12:00 (1 hour)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# Federation Services and Service Portfolio definition (D6.2)

Tuesday, 13 November 2018 14:00 (1 hour)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **Deliverable D3.2**

Tuesday, 13 November 2018 15:00 (30 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

# Plan for integrating federated AAI in the WP3 computing testing

Tuesday, 13 November 2018 15:30 (1 hour)

Contribution ID: 10 Type: not specified

### User-facing interfaces (D5.4 discussions)

Tuesday, 13 November 2018 16:30 (1 hour)

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Additional T6.1 AAI discussions**

Tuesday, 13 November 2018 17:30 (45 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

### **User-facing interfaces (D5.3)**

Wednesday, 14 November 2018 09:30 (2 hours)

Contribution ID: 13 Type: not specified

### Ticketing and communication tools

Wednesday, 14 November 2018 11:30 (45 minutes)